درمان وزوز گوش زنجان
حتی در صورت عدم شناسایی علت، درمان وزوز گوش ممکن است. روشهای مختلفی برای کمک به مبتلایان وجود دارد تا با مشکلات موجود مقابله کنند. اصلاح نگرش و تغییر عادات بهتر است تا وزوز گوش زندگی افراد را تحت تأثیر قرار ندهد. روش مدیریت وزوز گوش، رویکردی جدید است که شامل راهکارهای متنوعی برای کنترل وزوز گوش میشود.
درمان به شیوه ی آموزش رفتاری – شناختی وزوز نمونه ای بسیار امید بخش و نوید دهنده است. این رویکرد تمرکز بر اطلاعات هدفمند، تحلیل رفتار فردی، تمرینات عملی و تجربیات مثبت دارد.
نکات مهم:
- ارتقای سطح یادگیری
- توضیحات درباره علایم حقیقی و غیرحقیقی وزوز گوش
- ارتباط استرس و کووید ۱۹ با وزوز گوش
- آموزش روشهای تمدد اعصاب
- تصور سفرهای خیالی برای فعالسازی احساسات مثبت
- ترک عادتهایی که موجب تقویت وزوز میشوند
- راهکارهای کاربردی برای مواقعی که وزوز گوش بر شما غلبه کرده است
درمان وزوز گوش با تغذیه مناسب :
افرادی که از وزوز یا هیس گوش رنج میبرند، اغلب اظهار میکنند که مصرف برخی از مواد غذایی میتواند بر تشدید یا بهبود وضعیت آنها تأثیر داشته باشد. تحقیقات نشان میدهد که برخی از این مواد ممکن است علائم وزوز گوش را تشدید کنند. برخی از مکملهای غذایی مفید برای افراد مبتلا به وزوز گوش عبارتند از:
شماره تماس جهت رزرو نوبت و مشاوره: ۰۹۱۹۴۶۷۷۱۵۱
ویتامین B:
- ویتامینهای B مانند B12، B6، و B5 ممکن است بهبود وزوز گوش را ایجاد کنند.
- مصرف ویتامین B6 ممکن است مایعات درون گوش را تعادل بخشد و از وزوز گوش کاهش دهد.
- برخی از منابع غذایی که ویتامین B را فراهم میکنند شامل غلات، موز، میوهها، سبزیجات، تخممرغ، و محصولات لبنی هستند.
ویتامین A و E:
- کمبود ویتامین A میتواند منجر به مشکلات گوش داخلی از جمله وزوز گوش شود.
- منابع غذایی غنی از ویتامین A شامل روغن ماهی، سبزیجات سبز فیبردار، میوهها مانند پرتقال، زردآلو، طالبی، هویج، و سیب زمینی هندی هستند.
- ویتامین E بهبود اکسیژنرسانی به سلولها را تسریع میکند و در موادی مانند سبزیجات فیبردار، گندم، غلات دانههای روغنی و آجیل یافت میشود.
روی:
- دوزهای بالای سولفات روی ممکن است به کاهش یافتن یا ازبین رفتن وزوز گوش در افراد سالمند منجر شود.
- مکملهای روی برای درمان افرادی استفاده میشود که مبتلا به تینتیوس (وزوز) و کم شنوایی هستند، و بیشتر برای افراد سالمند مفید است.
همچنین در مورد ادیومتری بیشتر بدانید
مصرف این مواد غذایی را بهتر است کنار بگذارید.
مواد غذایی حساسیت زا که برای افراد مبتلا به وزوز گوش مضر است، شامل کنجد سیاه، لوبیای سیاه، صدف خوراکی، جو پرک شده، آبنبات نرم، سیب زمینی هندی، دانه نیلوفر آبی، شاه بلوط، انگور، چغندر، هویج، کنگر، لیمو، زردک و آب تره است.
کلام آخر
برای افزایش اطمینان از تاثیر غذاها بر وزوز گوش، میتوانید آنها را به صورت آزمایشی از برنامه غذایی خود حذف و سپس مجدداً به آنها اضافه کنید تا مشخص شود آیا حساسیتی وجود دارد یا خیر.