بهترین برند سمعک کدام است؟

فهرست مطالب

بسیاری از افراد که به دنبال خرید سمعک هستند، از ما مشاوره می‌خواهند که کدام سمعک برتر است. در ایران، برندهای مختلفی از جمله Oticon ، Resound، Bernafon، Phonak،  Signia (قبلاً زیمنس)، Widex، Unitron، Starkey، Beltone،  Interton و Sonic وجود دارند، اما هیچکدام به تنهایی بهترین سمعک را تشکیل نمی‌دهند. تکنولوژی سمعک‌ها در چند سال اخیر به شدت تغییر کرده و بهبود یافته است، که باعث شده کاربران در تمام محیط‌ها تجربه بهتری داشته باشند. هر برند سعی دارد تا با معرفی تکنولوژی‌های جدید، رقابتی تر شود. برای پاسخ به سوال "بهترین سمعک برای من کدام است؟"، نیاز به اطلاعات دقیقی درباره نیازها، شرایط شنوایی و سلیقه شخصی داریم. بنابراین بدون معاینه گوش، نمی‌توانیم به این سوال پاسخ دهیم. اطلاعات مربوط به بهترین برند سمعک در ایران و همچنین قیمت آن را به شما ارائه داده و به شما کمک می‌کنیم تا تصمیم به خرید سمعک مناسبی بگیرید.

 بهترین برند سمعک کدام است؟

در این مقاله، بررسی شده است که چرا انتخاب بهترین سمعک برای افراد کم شنوا چالش بزرگی است. شش برند بزرگ به نام‌های اتیکن، ریساند، فوناک، ویدکس، سیگنیا (زیمنس) و استارکی مورد بررسی قرار گرفته‌اند که هر یک از آن‌ها تکنولوژی‌های منحصر به فردی را برای کاربرانشان ارائه می‌دهند. این برندها به دلیل سرمایه‌گذاری قابل توجه در زمینه تحقیق و توسعه، برگزاری دوره‌های آموزشی منظم، فعالیت‌های بازاریابی موثر و تاریخچه معتبر در تولید سمعک و دستگاه‌های کمک شنوایی، به عنوان برندهای قابل اعتماد در این حوزه شناخته می‌شوند.

بهترین برند سمعک کدام است؟

بهترین برندهای سمعک:

شماره‌ تماس جهت رزرو نوبت و مشاوره: ۰۹۱۹۴۶۷۷۱۵۱

1- سمعک سیگنیا یا زیمنس (Signia)

سمعک سیگنیا از کمپانی زیمنس آغاز شده و تاریخچه‌ای پربار در تولید سمعک دارد. این کمپانی با تولید اولین سمعک پشت گوشی به نام Siemens Auriculette در سال 1959 شناخته شد. محبوبیت آن به دلیل تولید اولین سمعک دیجیتال با دو میکروفون و اولین سمعک بی‌سیم است. در سال 2015، زیمنس سمعک‌های خود را به گروه سیوانتوس فروخت و برند سیگنیا را جایگزین کرد. اکنون، سمعک‌های سیگنیا توسط گروه سیوانتوس در سنگاپور تولید می‌شوند.

سمعک سیگنیا یا زیمنس (Signia)

2-سمعک فوناک (Phonak)

شعار کمپانی فوناک "Life is On" است که به افراد کم شنوا اعتماد به نفس و زندگی بدون محدودیت را ارائه می‌دهد. این برند در سال ۱۹۴۷ در زوریخ سوئیس تأسیس شد و در حال حاضر متعلق به گروه سونووا است. فوناک در تولید تجهیزات شنوایی برای کودکان کم شنوا برجسته است، به خصوص با سمعک‌های پشت گوشی قدرتمند مانند نایدا و تکنولوژی FM که در محیط‌های آموزشی به کار می‌رود.

سمعک فوناک (Phonak)

3-سمعک اتیکن (Oticon)

کمپانی اتیکن، که جزء گروه دمنت است، از سال ۱۹۰۴ میلادی در دانمارک تأسیس شده است. این کمپانی اکنون به عنوان بزرگترین و معروف‌ترین تولیدکننده سمعک در جهان شناخته می‌شود و از تکنولوژی‌هایی مانند BrainHearing برای شخصی‌سازی تجویز سمعک استفاده می‌کند. محصولات جدید اتیکن، از جمله رییل، اُن، و زیرکن با استفاده از ترکیبی از Deep Neural Network و پردازشگرهای جدید تولید شده‌اند. همچنین، اتصال مستقیم به گوشی‌های موبایل اندرویدی و پشتیبانی از پروتکل‌های پخش صوتی جدید، امکانات جدیدی است که توسط این کمپانی ارائه شده است. در ضمن، برندهای دیگری نیز مانند برنافون، سونیک، و فیلیپس به گروه دمنت تعلق دارند.

سمعک اتیکن (Oticon)

4 -سمعک استارکی (Starkey)

استارکی، که در سال ۱۹۷۱ در آستین، مینه‌سوتا آمریکا تأسیس شد، اعتقاد راسخی به انجام کارهای خیرخواهانه دارد. این کمپانی بیش از یک میلیون سمعک را به افراد کم شنوا در سراسر جهان اهدا کرده است. استارکی اولین تولیدکننده سمعک داخل گوشی و سمعک نامرئی دیجیتال در جهان بوده و همچنین اولین کمپانی بود که سمعک ساخته‌شده برای آیفون (MFi) را به بازار عرضه کرد. به علاوه، برندهای میکروتک، اودیبل و نویر نیز به استارکی تعلق دارند.

استارکی (Starkey)

5 - سمعک ویدکس (Widex)

ویدکس یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سمعک در جهان است که در سال ۱۹۵۶ در دانمارک تأسیس شده است. این شرکت اکنون متعلق به خانواده‌های توفهلم و وسترمن است و سمعک‌های ویدکس به دلیل کیفیت صدا و نوآوری‌هایشان در صنعت شناخته شده‌اند. آن‌ها اولین تولیدکننده سمعک دیجیتال داخل گوشی بوده و با معرفی مدل جدیدترین سمعک به نام "Moment"، از تکنولوژی یادگیری ماشین استفاده کرده‌اند. برخی از مدل‌های این سمعک دارای تکنولوژی ساخته‌شده برای آیفون (MFi) می‌باشند. همچنین، سمعک کاسلجی نیز یکی از محصولات متعلق به کمپانی ویدکس می‌باشد.

سمعک ویدکس (Widex)

چرا انتخاب بهترین برند سمعک اهمیت زیادی دارد؟

برای درمان کم شنوایی و علائم آن، روش‌های مختلفی وجود دارد. اما استفاده از سمعک به عنوان بهترین روش شناخته شده است.

1- آیا کم شنوایی واقعاً پیچیده است؟

عوامل شخصی از قبیل نوع و میزان کم شنوایی و توانایی درک گفتار در نویز، می‌تواند میزان رضایت از سمعک را به میزان زیادی تحت تاثیر قرار دهد.

برای نمونه، پیمان و داریوش مبتلا به کم شنوایی هستند. پیمان کم شنوایی شدید تا عمیق دارد، درحالی‌که کم شنوایی داریوش در حد متوسط است. سمعک هر دو آن‌ها توسط یک کارشناس تجویز شده است.
پیمان و داریوش هر دو اظهار می‌کنند که قالب سمعک آن‌ها خوب است و در هنگام استفاده از سمعک ناراحتی احساس نمی‌کنند.

جدول-فرکانس-و-شدت

در حالی که داریوش با سمعک جدید بهبود قابل‌توجهی در شنوایی‌اش احساس می‌کند و آن را برای خود کارآیی بالایی می‌یابد، پیمان با کمترین بهبود و رضایت کمتری از سمعک جدید برخوردار است. تجربه این دو فرد نشان می‌دهد که عوامل شخصی و محدودیت‌های فیزیولوژیکی می‌توانند تأثیر گران‌گذاری بر تجربه استفاده از سمعک داشته باشند، حتی در شرایطی که تجویز سمعک توسط شنوایی‌شناس به‌درستی انجام شده باشد.

2- عملکرد سمعک و دانش فردی: اصول و راهکارهای ارتقاء کیفیت شنوایی

عوامل شخصی مانند دانش و مهارت کارشناس سمعک در انتخاب و تنظیم آن برای شما، تأثیر زیادی بر رضایت شما از سمعک دارد. اگرچه ممکن است سمعک پیشرفته‌ای داشته باشید، اما اگر کارشناس مهارت کافی در تجویز نداشته باشد، عملکرد سمعک ناکارآمد خواهد بود. بهترین راه برای انتخاب سمعک مناسب، مراجعه به کارشناسان مجرب و دارای دانش کافی در این زمینه است.

3- استفاده از سمعک هنوز رایج نشده

فرهنگ استفاده از سمعک در ایران و دیگر کشورها در حال گسترش است. تولید هدفون‌های بی‌سیم هوشمند توسط شرکت اپل و نوآوری در تولید سمعک‌های سازگار با سیستم‌های iOS و اندروید، مرز بین سمعک و هدفون‌های بی‌سیم را کاهش داده است. با آگاهی بیشتر از اهمیت حفظ شنوایی، استفاده از سمعک در جوانان رو به افزایش است.

4-سمعک‌ها برای نیازهای شنیداری متفاوتی طراحی شده‌اند

هدف اصلی استفاده از سمعک افزایش وضوح و راحتی در شنیدن صداهاست. اما عواملی مانند میزان کم شنوایی، نوع سمعک و اندازه آن نیز تاثیرگذار هستند. برای افراد با کم شنوایی شدید، نیاز به سمعک‌های قوی‌تری است که معمولاً باتری بزرگتری نیاز دارند و اندازه آن‌ها بزرگتر است. به همین دلیل، انتخاب بین سمعک‌های قوی و سمعک‌های نامرئی ممکن است براساس نیازهای شنوایی و اولویت‌های فرد باشد.

سمعک

زیرا هر فرد نیازهای شنوایی متفاوتی دارد، تجویز یک مدل خاص سمعک برای همه مناسب نیست. همچنین، برای مقایسه برندهای سمعک، ابتدا باید اطمینان حاصل کرد که سمعک‌های موردنظر برای برطرف کردن نیازهای شنیداری مشابهی طراحی شده‌اند.

چگونه بهترین سمعک را برای خود انتخاب کنیم؟

انتخاب سمعک مناسب برای شما وابسته به عوامل متعددی است از جمله شکل و اندازه مجرای گوش، نوع و شدت کم شنوایی، نیازهای شنیداری، و البته سلیقه، سبک زندگی، و بودجه‌تان. همچنین، عواملی مانند ترشح جرم گوش و دیگر موارد نیز در تعیین بهترین سمعک برای شما تأثیرگذار خواهند بود.

برای انتخاب مناسب‌ترین سمعک، نیاز است که با دقت عمل شود زیرا گزینه‌های زیادی موجود است و بسیاری از عوامل باید در نظر گرفته شود.

برای بهتر فهمیدن نیازهای خود و انتخاب صحیح سمعک، می‌توانید به سوالات زیر توجه کنید و پاسخ‌های خود را با کمک شنوایی‌شناس خود مطرح کنید.

سبک زندگی فرد مهم‌ترین عامل در انتخاب سمعک است. برای تعیین بهترین سمعک، نیاز است که افراد با شنوایی‌شناس خود در مورد فعالیت‌هایی که بیشتر درگیر هستند، مثل تماشای تلویزیون، پیاده‌روی یا شنا، استفاده از تلفن یا رفتن به رستوران، صحبت کنند.

نوع شغل شما نیز در انتخاب سمعک تأثیرگذار است. برای مثال، موسیقی‌دانان نیاز دارند تا جزئیات و هارمونی‌های صوتی را به خوبی بشنوند، در حالی که کارکنانی که در محیط‌های پر سر و صدا کار می‌کنند، ممکن است به یک سمعک با قابلیت کاهش نویز نیاز داشته باشند.

برخی از سمعک‌ها نیازمند دست‌های ماهرانه هستند، به‌ویژه سمعک‌های نامرئی و یا آن‌هایی که از باتری سایز ۱۰ استفاده می‌کنند. در صورتی‌که دست‌هایتان کار با دقت و ظریف را انجام نمی‌دهند، بهتر است به سمعک‌های پشت گوش متمایل شوید. در کل، انتخاب بهترین سمعک برای سالمندان، سمعک‌های پشت گوش هستند.

سمعک‌های جدید دارای ویژگی‌ها و امکانات زیادی هستند، اما باید به یاد داشته باشید که همه آن‌ها ممکن است برای شما مناسب نباشند و حتی ممکن است استفاده از آن‌ها برای شما دشوار باشد.

با توجه به نیازهای خود، به لوازم جانبی مورد نیاز برای سمعک‌تان فکر کنید، از جمله ریموت کنترل، استریمر، رابط تلویزیون، و غیره.

اگر قبلاً از سمعک استفاده کرده‌اید، تجربه‌های خود را به خاطر بیاورید. ویژگی‌هایی که از سمعک قبلی خود پسندیدید یا نپسندیدید را بررسی کنید. همچنین، اگر مایل به تغییر ویژگی‌هایی از سمعک خود هستید، این را به شنوایی‌شناس خود بگویید تا بهترین سمعک برای شما تعیین شود.

قیمت بهترین سمعک 

بیشتر افراد وقتی سمعک را انتخاب می‌کنند، بیشتر به قیمت آن توجه می‌کنند و فکر می‌کنند هرچه قیمت بالاتر، سمعک بهتری است. اما در واقع قیمت، معیار اصلی انتخاب نیست؛ هزینه سمعک معمولاً بر اساس تکنولوژی و طراحی آن تعیین می‌شود. همچنین، تعداد کانال‌های سمعک نیز بر اساس نوع و شدت کم شنوایی فرد متفاوت است. تحقیقات نشان داده‌اند که افزایش تعداد کانال‌ها تا حدی بهبود می‌دهد، اما افزایش بیش از حد تأثیر چندانی ندارد. برندهای مختلف سمعک، ویژگی‌ها و عیوب متفاوتی دارند و انتخاب بهترین سمعک باید با توجه به نیازهای شخصی انجام شود.

 چگونه بهترین سمعک را برای کم شنوایی خود انتخاب کنیم؟

هر فردی نوع و شدت کم شنوایی خود را دارد. در بیشتر برندها، وقتی سطح تکنولوژی سمعک یکسان باشد، قیمت نیز تقریباً یکسان است. هنگامی که شنوایی‌شناس شما برند خاصی را توصیه می‌کند، از او بپرسید چرا این برند را به شما پیشنهاد می‌دهد و هر کارشناسی باید توضیحات لازم را ارائه دهد. اما بدون در نظر گرفتن برند خاصی، بهترین شنیدن همیشه از همکاری شما و یک کلینیک خوب حاصل می‌شود. در سمعک ساعی ما بر این است که با توجه به نوع و شدت کم شنوایی، اندازه و شکل مجرای گوش، نیازهای شنوایی، سلیقه، شیوه زندگی و بودجه‌ای که برای حل مشکل شنوایی‌تان در نظر گرفته‌اید، بهترین سمعک را برای شما انتخاب و تجویز کنیم. در صورت تمایل، می‌توانید بهترین سمعک از نظر کارشناسان ما را 7 روز امتحان کرده و در صورت رضایت، اقدام به خرید آن کنید.

نتیجه گیری

به انتخاب بهترین سمعک برای بهبود شنوایی اهمیت دهید تا بتوانید کیفیت زندگی خود را بهبود بخشیده و از امکانات شنوایی بهتری بهره‌مند شوید.

با کلینیک شنوایی سنجی شنوا سنتر، بهترین راه حل برای مشکلات شنوایی خود را پیدا خواهید کرد. با ما تماس بگیرید تا از خدمات بهترین مرکز درمانی بیماری‌های گوش، سعمک و شنوایی شناسی بهره‌مند شوید. همچنین، اطلاعات بیشتری درباره‌ی قیمت‌ها، رزرو و نوبت دهی را از ما بخواهید.

پرسش‌های متداول (FAQs)

1: چه عواملی در انتخاب بهترین سمعک برای بهبود شنوایی باید مد نظر قرار گیرد؟

برای انتخاب بهترین سمعک، باید به عواملی مانند نوع و شدت کم شنوایی، اندازه و شکل مجرای گوش، نیازهای شنوایی، سلیقه، شیوه زندگی و بودجه‌ای که برای حل مشکل شنوایی‌تان در نظر گرفته‌اید، توجه کنید.

2: چرا همکاری با کلینیک‌های معتبر و کارشناسان متخصص در انتخاب سمعک مهم است؟

همکاری با کلینیک‌های معتبر و کارشناسان متخصص، اطمینان از انتخاب بهترین سمعک برای نیازهای شنوایی شما را فراهم می‌کند، زیرا آن‌ها با توجه به شرایط خاص شما، توصیه‌های دقیق و مناسبی ارائه می‌دهند.

3: آیا انتخاب برند خاصی در سمعک‌ها تأثیری در کیفیت شنوایی دارد؟

بیشتر برندها، وقتی سطح تکنولوژی سمعک یکسان باشد، کیفیت شنوایی نیز تقریباً یکسان است، اما انتخاب برند خاصی در سمعک‌ها به سلیقه و نیازهای شخصی شما بستگی دارد.

4: آیا می‌توان سمعک را قبل از خرید تست کرد؟

 بله، بسیاری از کلینیک‌ها و فروشگاه‌های سمعک، امکان تست سمعک را قبل از خرید ارائه می‌دهند تا اطمینان حاصل شود که سمعک مناسبی برای شما است.

5: چه مزایایی در استفاده از سمعک برای بهبود شنوایی وجود دارد؟

استفاده از سمعک برای بهبود شنوایی، افزایش کیفیت زندگی، بهبود ارتباطات اجتماعی، افزایش اعتماد به نفس و افزایش بهره‌وری در محیط کار را فراهم می‌کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *