سمعک استخوانی نه تنها یک پروتز و تقویتکننده است، بلکه با ارتعاشات صوتی، صدا را به حلزون گوش داخلی منتقل میکند. این فناوری نوآورانه از طریق مسیر استخوانی، باعث بهبود شنوایی میشود. همچنین، انتخاب این نوع سمعک، افراد را به یک تجربه شنوایی متفاوت و بهتر هدایت میکند. بنابراین، ارتقاء به کیفیت زندگی از طریق استفاده از سمعک استخوانی، یک تصمیم هوشمندانه و ضروری است.
سمعک استخوانی چیست؟
سمعک استخوانی، با ارتعاشات خاص خود، به طور مستقیم از طریق استخوان پشت گوش، صدا را به گوش داخلی منتقل میکند. این روش ایدهآل برای افرادی است که مشکلاتی در مسیر ورودی گوش دارند، چه مادرزادی و چه به علت عوامل دیگر. در مقایسه با سمعکهای معمولی، سمعک استخوانی با عمل جراحی کاشته میشود و بهبودی در شنوایی از طریق هدایت استخوان را فراهم میکند. این گزینهای است که باید با دقت مورد بررسی قرار گیرد، زیرا میتواند بهترین راهکار برای افرادی با کمبود شنوایی باشد.
همچنین در مورد ادیومتری بیشتر بدانید
انواع سمعک استخوانی
سمعکهای استخوانی در چهار مدل مختلف تولید میشوند: سمعک تلی، سمعک هد باندی، سمعک قابل کاشت و سمعک عینکی. هر کدام از این مدلها ویژگیها و مزایای خاص خود را دارند که باید با دقت بررسی شوند. برای مثال، سمعک تلی بیشتر برای کودکان مناسب است و سمعک هد باندی راحتی بیشتری برای استفاده دارد. همچنین، سمعک عینکی گزینهای مناسب است برای افرادی که از عینک استفاده میکنند و سمعک قابل کاشت گزینهای است که نیاز به جراحی دارد ولی راحتی بیشتری در استفاده دارد. در نهایت، انتخاب مدل مناسب سمعک استخوانی به نیازها و شرایط هر فرد بستگی دارد.
سمعک استخوانی مناسب چه کسانی است؟
سمعکهای مختلفی برای حل مشکلات شنوایی موجودند و بسته به نیازهای شخصی، انتخاب مناسبی است. افرادی که با مشکلات ارثی، جسمی، وزوز و سایر محدودیتهای شنوایی مواجه هستند، به سمعکهای خاصی نیاز دارند. برای مثال، افرادی که با اختلالات لاله گوش مواجه هستند نیاز به سمعکهایی دارند که با این مشکلات سازگار باشند. همچنین، افرادی که گوشهایشان به دلایلی مانند انسداد سوراخ گوش، نمیتوانند از سمعکهای عادی استفاده کنند و باید به سمعکهای خاص توجه کنند.
همچنین، افرادی که با مشکلاتی مانند جرمگیری گوش، تعریق زیاد، یا عفونتهای گوش غیرقابل درمان مواجه هستند، سمعکهای استخوانی میتوانند گزینهی مناسبی باشند. این سمعکها به دلیل قرارگیری روی استخوان ماستوئید، از مشکلاتی که با سمعکهای عادی بوجود میآید جلوگیری میکنند و کمک میکنند تا مشکلات شنوایی بهبود یابد.
بنابراین، با توجه به نیازهای شخصی و وضعیت شنوایی هر فرد، انتخاب سمعک مناسب میتواند بهبود بخشیده و کیفیت زندگی را افزایش دهد
شماره تماس جهت رزرو نوبت و مشاوره: ۰۹۱۹۴۶۷۷۱۵۱
در کلام پایانی
به طور کلی، سمعکهای استخوانی به عنوان یک گزینه پایدار و کارآمد برای رفع مشکلات شنوایی شما محسوب میشوند. همچنین، قدرت و بازدهی بالای آنها باعث میشود که انتخاب آنها به عنوان یک سرمایهگذاری در سلامت شنوایی، تصمیمی هوشمندانه باشد.
در کلینیک شنوایی سنجی و سمعک شنواسنتر، سمعکهای جدید و با کیفیت برای بیماران ارائه میشود و امکان خرید آنها با شرایط اقساطی و 7 روز تست رایگان نیز وجود دارد. این مرکز همچنین درمان وزوز گوش با بهرهگیری از روشهای نوین و تعمیر انواع سمعکها را با سرعت و قیمت مناسب انجام میدهد.
منبع: HealtyHearing
پرسشهای متداول (FAQs)
1. آیا سمعکهای استخوانی برای افرادی که مشکلات شنوایی داخل گوشی دارند مناسب هستند؟
بله، سمعکهای استخوانی مناسب برای افرادی هستند که مشکلات شنوایی داخل گوشی دارند و نیاز به راهکارهایی دارند که شنوایی را بهبود دهند بدون اینکه داخل گوش قرار بگیرند.
2. آیا سمعکهای استخوانی برای افرادی که صدای بلند و پررنگ را نمیتوانند بشنوند مناسب هستند؟
بله، سمعکهای استخوانی برای افرادی که صدای بلند و پررنگ را نمیتوانند بشنوند، یک راهکار مناسب برای بهبود شنوایی در این موارد میباشند.
3. آیا سمعکهای استخوانی مناسب برای استفاده در ورزش هستند؟
بله، بسیاری از سمعکهای استخوانی طراحی شدهاند تا بتوانند در حین فعالیتهای ورزشی مورد استفاده قرار بگیرند و به شنوایی افراد کمک کنند.
4. آیا سمعکهای استخوانی میتوانند در محیطهای آبیاری استفاده شوند؟
برخی از سمعکهای استخوانی مقاومت آبیاری دارند، اما باید اطمینان حاصل شود که محصول مورد نظر از این نوع مقاومت برخوردار است.
5. آیا سمعکهای استخوانی با استفاده از فناوری بلوتوث به دستگاههای هوشمند قابل اتصال هستند؟
بله، بسیاری از سمعکهای استخوانی امروزی دارای قابلیت اتصال به دستگاههای هوشمند از طریق فناوری بلوتوث هستند که به کاربران این امکان را میدهد تا به صورت بیسیم از آنها استفاده کنند.